Info fra styret i velforeningen.

Covid-19 pandemien rammer også vårt lille samfunn i Ytre Beiarn. Dvs. at vi må forholde oss til smittevern reglement og bestemmelser fra regjering.

Utsetting av trapp på kaia. Det satses på å få på plass trapp på Øineskaia 1.mai helg, lørdagen. Det trengs min. 3 menn/kvinner til tunge løft. Den som har mulighet å delta bes ta kontakt med Roger Anton tlf. 915 70 760.

Når det gjelder taxibåt. Trond kjører foreløpig kun Hansvikbåten, dette pga 2 m avstands regelen. Dvs at alle som ønsker transport med Trond må ta direkte kontakt med han for å avtale nærmere. Det gjelder reisende både fra Kjelling og Tvervik.
Tlf: 480 89 555

Vær/føreforhold. Her er fortsatt endel snø på landet som gjør ferdsel på veien utfordrende pr. dags dato. Dette gjelder spesielt fra Dala og utover til Agnes, og fra Stranda og innover mot Nordland og Sandvika. Men snøen er mye råtten som gjør at den vil forsvinne fort, spesielt hvis godvær med sol og varmegrader slår til som meldt i neste uke.

Når det gjelder dugnaden i juni, årsmøtet og elgfesten, vil vi komme tilbake med mer info etter hvert. Med ønske om friske og gode vårdager fra styret!!

Elisabeth Øines Jørgensen
nestleder i YBVF